Parijs

Zo boek je een hotel in Parijs zonder creditcard

De kans is groot dat het voor jou de hoogste tijd wordt om eens lekker op vakantie te gaan en even helemaal tot rust te komen. Je hebt besloten om niet naar een ver land op vakantie te gaan, maar gewoon lekker in Europa op vakantie te gaan en in dit geval naar Parijs. Misschien ben je daardoor wel op deze website en bij dit artikel beland en heb je alles voorbereid voor je vakantie naar Parijs, maar zit je eigenlijk nog met één vraag: je wilt een hotel gaan boeken in Parijs, omdat je dit liever hebt dan slapen in een Airbnb, maar je hebt geen creditcard. Dus de logische vraag die je hebt is: kun je eigenlijk een hotel boeken in Parijs zonder kredietkaart? Bijvoorbeeld via Bancontact of PayPal?

Een hotel boeken zonder kredietkaart: kan dat eigenlijk wel?

Gelukkig hebben wij het antwoord op deze vraag en het antwoord geven we je graag in dit artikel. Er zijn sommige mensen die een kredietkaart hadden, maar vanwege omstandigheden deze nu niet meer bezitten. Maar er zijn ook gewoon mensen die geen behoefte hebben aan het hebben van een creditcard en zij willen kunnen leven zonder een creditcard, zodat ze bijvoorbeeld niet in de schulden belanden. Bij welke groep jij hoort van deze twee voorbeelden maakt eigenlijk niets uit. Het feit is dat je graag een hotel wilt boeken in Parijs zonder het gebruik van een creditcard. En gelukkig is dat helemaal niet moeilijk.

In een tijdperk waarin internet nog niet bestond zou je waarschijnlijk stad en land moeten afkruisen om in Parijs ergens in die grote stad een hotel te vinden waar je kon betalen zonder creditcards. Maar dat is natuurlijk niet het probleem: bij de receptie niet kunnen betalen zonder kredietkaart. Het gaat om het boeken. En toen had je dat probleem niet, omdat er toen ook nog geen internet was. Gelukkig hoeven we je geen lijst te geven met specifieke hotels waar je naartoe kunt bellen om te boeken zonder vooruit te betalen. Tegenwoordig zijn er, zeker voor het boeken van een hotel in het prachtige Parijs, wel heel slimme oplossingen bedacht.

zonder kredietkaart

Hoe moet ik een hotel boeken zonder creditcard in Parijs?

Laten we je het antwoord geven: je hoeft dus niet meer te bellen naar een hotel en te vragen of er een hotelkamer te reserveren via Bancontact of PayPal. Het enige wat je hoeft te doen is naar je favoriete boekingssite gaan. Dit kan Booking.com zijn, maar ook Expedia.nl of een van de andere talloze boekingssites. Op al deze websites kun je aanvinken bij de filter-opties dat je wilt kunnen betalen en boeken zonder het gebruik van een creditcard. Op deze manier verschijnen dan de hotels in Parijs waarbij dit kan. Zo ben je er verzekerd van dat je een boeking kunt doen bij een hotel in Parijs en dat je er kunt overnachten.