Microsoft, onmisbaar voor jou als ondernemer

Microsoft, onmisbaar voor jou als ondernemer

Thuis en buiten is eigenlijk iedereen gewend aan de nieuwste technologie. We zijn altijd met elkaar verbonden. Moderne interactieve mogelijkheden maken het leven niet alleen gemakkelijk, maar ook een stuk interessanter en leuker!

Best vreemd dat de meeste mensen dan als het ware een stap terugzetten in de tijd op het moment dat ze het kantoor binnenstappen. Eigenlijk zou de werkplek aan moeten sluiten aan alle moderniteit die je buiten je werk ook gewend bent.

Een fout die je als ondernemer niet mag maken, is het onderschatten van het belang van een moderne werkomgeving voor je werknemers, maar ook zeker voor jezelf!
Zeker de nieuwe generatie werknemers is gewend om altijd en overal een verbinding te hebben met het internet.

Maak het ondernemen makkelijker voor jezelf met Microsoft.

Een moderne werkomgeving is van deze tijd

Eigenlijk zou je kunnen stellen dat kantoren ooit zijn ontstaan uit noodzaak. Inmiddels is de situatie dermate anders dat veel kantoren tegenwoordig overbodig zijn geworden.

Kantoren bestaan om mensen een passende werkomgeving te bieden en ook om te kunnen controleren of men werkt. Tegenwoordig ligt dit al heel anders en kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te werken bijvoorbeeld. Ook wordt er veel op locatie gewerkt en dan is het wel handig als je overal en altijd, alles bij de hand kunt hebben. Ondernemen moet altijd en overal kunnen!

Eigenlijk zou de techniek, het werk zo makkelijk mogelijk moeten maken. We zijn dit privé immers ook al een geruime tijd gewend. Sterker nog, de jongere generaties weten niet anders. De oudere generaties zijn gewend aan de tijd van geen of beperkt internet en zullen waarschijnlijk op veel punten anders te werk gaan.

Toch is de oudere generatie inmiddels ook gewend aan bijvoorbeeld het ‘on the go’ informatie zoeken, ervaringen opdoen en deze ook delen.

Software die zich aan jouw wensen aanpast

Bespaar jezelf als ondernemer de tijd en moeite van het opzetten van een aparte server met administratie die alleen maar tijdrovend te noemen is. Microsoft helpt de ondernemer tijd te besparen met een kosteneffectieve en eenvoudige oplossing in de vorm van Office 365.

Richt je eigen werkstations in en voeg, zonder dat je hiervoor ICT-kennis nodig hebt, zelf nieuwe gebruikers aan het station toe.

Bestaande gebruikers en/of servers kunnen via een gemeenschappelijke directory toegevoegd en beheerd worden. Gegevens die al bewaard stonden, kunnen eenvoudig overgezet worden naar je Cloud. Zo wordt ondernemen een stuk makkelijk gemaakt.

Ook factureren wordt enorm eenvoudig met Microsoft.

Voordelen van Microsoft office voor ondernemers

Maak je voor je onderneming gebruik van Microsoft Office 365, dan profiteer je altijd van de laatste variant van onder andere Excel, Word en Outlook.

Je hebt de keuze bij Microsoft. Wil je werken vanuit de cloud of wil je dit combineren met eventuele eigen servers?

Factureren was nog nooit zo makkelijk met de templates van Microsoft.

Je hebt overal toegang tot je gegevens en het is bovendien eenvoudig te installeren.

Als ondernemer geniet je altijd van technische ondersteuning indien nodig en het kan op een groot aantal apparaten worden gebruikt.