Twinkle Awards 2017: Stem nu en win een HTC U11

door -

twinkleawards2

Hier vind je de genomineerden voor de Twinkle Awards 2017. Stem op jouw favoriet en maak zelf kans op een HTC U11 smartphone t.w.v. 699 euro!

We naderen het einde van het jaar en dat betekent ook dat de Twinkle Awards er weer aan komen. De Belgische Twinkle-redactie kon in samenspraak met de onafhankelijke adviesraad, en de publieksstemming een lijst van relevante toeleveranciers en webshops samenstellen. Zo wordt een selectie gemaakt van de best presterende, meest relevante of op een andere manier noemenswaardige spelers op de Belgische e-commercemarkt. Per kandidaat wordt onder andere gekeken naar:

  • de prestaties van het afgelopen jaar
  • de huidige relevantie in de markt
  • beschikbare marktcijfers en andere actua

Met die brede ‘scope’ willen we het mogelijk maken om alle retailers te belonen die in België actief zijn: de kmo’s en multinationals, de nichespelers en all-rounders, de beginners en gevestigde autoriteiten. De winnaars en runner-up worden gepubliceerd in het Twinkle-jaarboek begin december, en worden beloond met een Twinkle Award op de Twinkle Royale-avond op 7 december.

Genomineerden

De genomineerden in elke categorie zie je via Twinkle.be/awards of via de online stemformulieren: zij maken kans op een Twinkle Award. De winnaars en runners-up worden geselecteerd op basis van de visie van de Twinkle-redactie en de adviesraad, maar ook jij kan je mening laten horen. Bij de selectie van de winnaars wordt namelijk ook rekening gehouden met de publieke opinie: stem op je favoriete webshop en/of toeleverancier via de twee online formulieren, en laat weten wie volgens jou een Twinkle Award verdient. Stemmen kan nog tot 10 november. Je mag zowel voor webshops als voor toeleveranciers een stem uitbrengen in elke categorie.

Bovendien maak je door te stemmen kans op de HTC U11: de innovatieve Android-telefoon van HTC met een sterk design en krachtige specs onder de motorkap. Laat je e-mailadres achter in het online formulier, en je bent één van de mogelijke winnaars van de HTC U11.

Wie van de genomineerden verdient volgens jou een Twinkle Award? Breng je stem uit voor webshops en/of toeleveranciers, en wie weet maak jij kans op een HTC U11.

Server hosting door Combell Combell