Belgische kookwinkel Cook & Serve onthult webshop

door -

cook-serve-screen

Belgische keten Cook & Serve onthult een gloednieuwe webshop. De kookwinkel was tot nu toe enkel in de winkelstraat te vinden, maar gaat nu ook online.

Cook & Serve is er voor de ‘betere hobbykok’, zoals de naam aangeeft. De hobbykoks kunnen in de winkels dan ook terecht voor kookmateriaal, eetgerei, tuingereedschap en blikvangers voor op tafel. Sinds 11 augustus is het aanbod ook online te koop, in een hagelnieuwe webshop. Dat meldt HLN.

De kookwinkel beschikte wel al langer over een website, maar de webshop-functionaliteit is er onlangs pas bijgekomen. In de webshop vinden we hetzelfde aanbod als in de winkel, opgedeeld in Cook en Serve, uiteraard, maar ook in Style, Garden en Inspiratie.

In de webshop zijn niet enkel Belgische klanten welkom, maar wordt meteen ook op onze noorderburen gemikt, met betaalmogelijkheid iDeal en levering in Nederland. Alle online klanten kunnen rekenen op thuislevering of afhalen in één van de zes winkels. Verzending is bovendien gratis als de bestelling meer bedraagt dan 50 euro.

Cook & Serve is drie jaar geleden opgericht. De keten telt inmiddels zes filialen in België, waaronder in Leuven, Aalst, Brugge en Mechelen. In de toekomst moet dat aantal worden uitgebreid naar twaalf.

 

Server hosting door Combell Combell